Mekaniker Glostrup

Mekaniker Glostrup

Reparationer af dygtige automekanikere

Som professionelt autoværksted i Glostrup, er vi altid klar med en hjælpende hånd, når din bil går i stykker. Med mange års erfaring inden for branchen, kan vi hurtigt og effektivt identificere og udbedre fejlene på enhver bil. Dette gælder uanset årgang, mærke og model. Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes gennem tæt kundekontakt. Derfor lytter vi altid til dine behov, ønsker og forventninger, inden vi starter på opgaven. På den måde er du sikret et tilfredsstillende resultat.

Vores ekspertise inden for branchen gør, at vi kan finde den optimale løsning til en god pris. Vi har begge ben på jorden, og taler et sprog, som du kan forstå, selvom du ikke er en handyman under en motorhjelm. Vores mål er altid at levere grundige reparationer mens værkstedsregningen holdes i bund.

Kvalitetsbevidst og lokal mekaniker i Glostrup

Hos Global Auto får du altid god service og kvalitet ud over det sædvanlige. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Samtidigt værner vi omkring god service. Kun det bedste er godt nok hos os, og den tilgang har vi til alle opgaver, store som små.

Ved at vælge en lokal mekaniker i Glostrup er du sikret effektive og holdbare løsninger. Vi brænder for at forlænge levetiden på biler, og udfører derfor en stor række af opgaver. Skal du bruge serviceeftersyn? Skal bilen gøres klar til syn, så den med sikkerhed kan gå igennem? Vil du undgå uforudsete omkostninger med et grundigt serviceeftersyn? Eller er det noget helt andet du står og mangler? Uanset hvad der skal løses, så står Global Auto klar til at hjælpe dig med professionelle automekanikere.

Står du i Albertslund, Ballerup eller et andet sted ude omkring Vestegnen? Så tøv ikke med at tage fat i os. Vi er din lokale mekaniker på Vestegnen.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Tag fat om problemet allerede i dag, og kontakt dit lokale autoværksted. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og udfører opgaver store som små.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag, så vi kan starte dialogen omkring dine behov og ønsker. Vi kan kontaktes på telefon: 43 43 02 02 eller for salg/leasing af biler på salg@globalvarebiler.dk og for værksted Info@globalauto.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen.

  • En del af AutoPartner

  • Du kan stole på os

  • Vi er effektive

Medarbejderne Global Auto  / Global Varevarebiler