Minileasing

Minileasing

Du spilder ikke din tid

Hos os er du sikker på komme ud og køre i populære, nyere og driftsikre køretøjer.

Der er da ikke noget mere irriterende end at spilde sin tid ved at stå med en leasingbil der er gået i stå og som i egentlig forlængst burde have været skrottet. Alle vores biler er fra Minimum årg. 2016 og er altid i tip top stand. Skulle uheldet nu alligevel være ude vil vi prøve at udbedre fejlen hurtigst mulig. Med en virksomhedsaftale hos Global Varebiler får du en fleksibel og individuelt tilpasset leasingløsning, der passer præcist til din virksomheds behov. Uanset din virksomheds størrelse og kørselsbehov får du en skræddersyet aftale, så du altid er sikret det bedste produkt på markedet, når du leaser bil. Har vi ikke den biltype du ønsker, skaffer vi den gerne hjem for en længere leasingperiode.

Varevogne salg

Vores priser afhænger af hvilken biltype du/jer kunne tænke dig at lease og i hvor lang en periode. Jo længere leasingperiode desto billigere bliver det for dig/jer. Kontakt os via mail eller telefon for priser.

Nogle gange er det for dyrt og kortsigtet at lease en bil for en uge eller to. Og for dyrt at lease din egen da en leasingaftale som real lyder på 3 år. Derfor tilbyder vi en minileasing, som kan være på minimum 3 måneder og op til 36 måneder. Med denne aftale kan du komme ud af leasingaftalen med en 1 måneds opsigelsesfrist. Du betaler 0 kr i udbetaling, og starter derfor kun med den første måneds minileasingpris. Kontakt os for at få et tilbud på netop din/jeres minileasing aftale.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Tag fat om problemet allerede i dag, og kontakt dit lokale autoværksted. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og udfører opgaver store som små.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag, så vi kan starte dialogen omkring dine behov og ønsker. Vi kan kontaktes på telefon: 43 43 02 02 eller for salg/leasing af biler på salg@globalvarebiler.dk og for værksted Info@globalauto.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen.

  • En del af AutoPartner

  • Du kan stole på os

  • Vi er effektive

Medarbejderne Global Auto  / Global Varevarebiler