Leasing af biler og varevogne

Leasing af biler og varevogne

Leasingaftaler du kan stole på

Står du, og skal lease en varebil eller en bil? Så er du det rette sted. Hos Global Auto har vi et bredt udvalg af forskellige og moderne modeller. Har vi ikke det du søger, så tøv ikke med at kontakte os. Med et bredt netværk kan vi finde den optimale løsning til dig.

Hos os kan du trygt lease din bil uden bekymringer. Vi tror på gennemsigtighed og ærlighed, er den bedste måde at skabe succes på. På den måde får du en leasingaftale, som er til at forstå, og hvor du undgår ubehagelige overraskelser på regningen.

Minileasing aftaler som giver mening

Du sidder måske med tanken om, at leasing er en dyr omgang? Vi har løsningen til dig, minileasing. Med en minileasing aftale hos Global Auto / Global Varevarebiler, kan du vælge din leasingperiode helt fra 3 måneder og op til 36 måneder. Hertil kan du komme ud af leasingaftalen med en 1 måneds opsigelsesfrist. På den måde er du ikke bundet gennem en længere periode, som det er tilfældet ved normal leasing. Hos os betaler du 0 kr.- i udbetaling, hvilket betyder, at du kun starter med den første måneds pris på leje af bilen eller varevognen.

Finansiel leasing

Finansiel leasing giver dig frihed til at kontrollere din biløkonomi. Du forpligter dig til at købe bilen efter leasingaftalen er udløbet. Hertil står du også selv med ansvaret for, at betale værkstedsregninger, service, osv. Til gengæld får du en lang række fordele ved finansiel leasing såsom: 

  • Lavere registreringsafgift
  • Behold likviditeten i virksomheden
  • Ingen kilometerbegrænsning

Operationel leasing

Operationel leasing giver dig høj budgetsikkerhed, da du får en fast pris, som du skal betale hver måned. Vi står for alle udgifter forbundet med værkstedsbesøg, service, osv. Fleksibiliteten er dog lavere end ved andre leasingaftaler, da du begrænses af et fastsat kilometertal, som du må køre i bilen per år. Operationel leasing giver dig dog en lang række fordele såsom: 

  • Økonomisk tryghed
  • Ingen banklån
  • Hyppigere udskiftning af bil

Lad dialogen starte allerede i dag

Start dialogen omkring din leasingaftale allerede i dag. Uanset om du ønsker at lease en bil eller en varevogn, så står vi klar med den optimale løsning til dine behov. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi lytter til dine behov og ønsker. Ud fra disse og med vores store ekspertise inden for leasingaftaler, finder vi sammen den absolut bedste løsning. 

Vi kan kontaktes på telefon: 43 43 02 02 eller på email: salg@globalvarebiler.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen.

  • En del af AutoPartner

  • Du kan stole på os

  • Vi er effektive