Mekaniker Albertslund

Mekaniker Albertslund

Dit lokale autoværksted på Vestegnen

Skal du have udført service eller repareret din bil? Så er du det rette sted. Hos Global Auto har vi mange års erfaring med biler og varevogne, hvorfor vi kan udføre selv de mest komplicerede opgaver.

På vores autoværksted i Glostrup er vi udstyret med topmoderne udstyr, og lifte som kan bære varevogne. Vi er derfor det perfekte valg, hvis du vil være sikker på, at få udført mekanikerarbejde i høj kvalitet.

Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved tæt kundekontakt. Derfor lytter vi altid nøje til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores brede faglighed, finder vi sammen de bedste løsninger til dig og din bil – Til konkurrencedygtige priser.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores mange års erfaring inden for mekanikerbranchen gør, at vi kan udføre en stor palette af opgaver. Som professionel og erfaring mekaniker ved Albertslund har vi blandt andet stor erfaring med følgende:

  • Autoservice
  • Reparationer af biler, varevogne, lastbiler og trailere
  • Serviceeftersyn
  • Klargøring til syn
  • Udlejning af biler og varevogne
  • Salg af biler og varevogne

Er ovenstående ikke det, som du står og søger? Så tøv ikke med at kontakte din lokale mekaniker i Albertslund, Glostrup, Ballerup og resten af Vestegnen. Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og leverer derfor ikke din bil tilbage, før den er 100% køreklar. Hertil stræber vi altid efter levering til aftalt tid. Det vil sige, at du trygt kan stole på, at du får din bil tilbage til aftalt tid.

Hos Global Auto ved vi, at det kan være svært at få hverdagen til at glide uden sin bil. Derfor stiller vi en lånebil til rådighed, hvis din bil skal have et længere ophold hos os.

Skal vi kigge på din bil?

Som professionel og erfaren mekaniker ved Albertslund og resten af Vestegnen kan vi bistå med kyndig rådgivning og udførsel. Lad os tage et kig på din bil eller varevogn, så du er sikker på, at den er klar til sæsonen.

Vi anbefaler altid, at du lader en fagudlært automekaniker stå for reparationer og service af din bil. På den måde er du sikker på, at udførelsen er korrekt, og at sikkerheden er i top – Kontakt din lokale mekaniker ved Albertslund allerede i dag.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Tag fat om problemet allerede i dag, og kontakt dit lokale autoværksted. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og udfører opgaver store som små.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag, så vi kan starte dialogen omkring dine behov og ønsker. Vi kan kontaktes på telefon: 43 43 02 02 eller for salg/leasing af biler på salg@globalvarebiler.dk og for værksted Info@globalauto.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen.

  • En del af AutoPartner

  • Du kan stole på os

  • Vi er effektive

Medarbejderne Global Auto  / Global Varevarebiler