Mekaniker Ballerup

Mekaniker Ballerup

Mekaniker ved Ballerup med stor erfaring

Står du og søger en professionel og erfaren mekaniker i Ballerup, Albertslund, Glostrup, eller et andet sted omkring Vestegnen? Så er Global Auto det sikre valg. Vi har mange års erfaring, og sætter altid kunden i fokus. Hertil tilbyder vi konkurrencedygtige priser.

Fra vores autoværksted i Glostrup har vi gennem årene hjulpet et hav af danske bilister – Og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Med nymoderne udstyr og hænderne skruet rigtigt på, kan vi garantere dig høj kvalitet og god service, når du lægger vejen forbi os. Vi kan også servicerer varevogne, da vi har udstyret os med store lifte, som kan løfte det tunge køretøj.

En stor palette af muligheder

Som erfaren mekaniker ved Ballerup udfører vi en stor palette af opgaver. Vi kan blandt andet tilbyde følgende services:

 • Autoservice
 • Reparationer af biler, varevogne, lastbiler og trailere
 • Serviceeftersyn
 • Klargøring til syn
 • Udlejning af biler og varevogne
 • Salg af biler og varevogne
 • Og meget mere

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er nysgerrig på hvordan, at vi kan hjælpe dig. Vores store ekspertise og brede faglighed gør, at vi kan løse selv de mest komplekse opgaver. Skal du bruge en lånebil mens vi fikser din bil eller varevogn? Så stiller vi sådan en til rådighed, så du kan få hverdagen til at glide som normalt.

Lad en erfaren mekaniker fikse din bil eller varevogn

Skal vi tage et kig på din bil eller varevogn? Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig. Her gennemgår vi nøje din opgave. På den måde kan vi tilbyde dig den absolut bedste pris.

Vi løsninger fremfor problemer. Du kan derfor trygt overlade din bil til os. Vi kan hurtigt og effektivt identificere eventuelle problemer, og hertil skabe rammerne for korrekte løsninger.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Tag fat om problemet allerede i dag, og kontakt dit lokale autoværksted. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og udfører opgaver store som små.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag, så vi kan starte dialogen omkring dine behov og ønsker. Vi kan kontaktes på telefon: 43 43 02 02 eller for salg/leasing af biler på salg@globalvarebiler.dk og for værksted Info@globalauto.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen.

 • En del af AutoPartner

 • Du kan stole på os

 • Vi er effektive

Medarbejderne Global Auto / Global Varevarebiler