Salg af personvogne

Salg af personvogne

Kvalitet til en god pris

Vi værner omkring høj kvalitet og god service til flotte priser. Dette gælder også, når vi sælger brugte biler. Vi sørger for, at alt på bilen fungere 100%, inden vi overdrager nøglerne til dig. Med mange års erfaring inden for mekanikerbranchen kan vi garantere, at du får en holdbar bil med mange gode år foran sig.

Med vores ekspertise i biler, kan vi sørge for at holde priserne i bund. Dette gør, at vi kan tilbyde dig brugte kvalitetsbiler til meget flotte priser.

Få din kommende bil hos Global Auto / Global Varevarebiler

Står du og skal bruge en brugt kvalitetsbil til en fornuftig pris? Så er du det rette sted. Gå på opdagelse i vores store udvalg af biler.

Du er mere end velkommen til at kontakte os såfremt, at du har spørgsmål eller forespørgsler. Vi kan kontaktes på telefon: 43 43 02 02 eller på email: Info@globalauto.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Tag fat om problemet allerede i dag, og kontakt dit lokale autoværksted. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og udfører opgaver store som små.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag, så vi kan starte dialogen omkring dine behov og ønsker. Vi kan kontaktes på telefon: 43 43 02 02 eller for salg/leasing af biler på salg@globalvarebiler.dk og for værksted Info@globalauto.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen.

  • En del af AutoPartner

  • Du kan stole på os

  • Vi er effektive

Medarbejderne Global Auto  / Global Varevarebiler