Serviceeftersyn

Serviceeftersyn

Få sikkerheden i top med et grundigt serviceeftersyn

Alle køretøjer bærer præg af det år de er fremstillet i, og alle de år som de har haft på de danske veje. Vi anbefaler derfor altid, at der jævnligt foretages service på køretøjet. Dette gælder hvor end der er tale om en bil, varevogn eller et andet køretøj. Ligeledes er det fornuftigt at få foretaget service af nyere køretøjer.

Ved et serviceeftersyn forebygges skader, fremtidige reparationer samt sikkerhedsproblemer. Du kan derfor undgå ubehagelige overraskelser, såvel som at spare penge, ved at tage hånd om køretøjet. 

Hos Global Auto går god service og kvalitet hånd i hånd. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Samtidigt værner vi om den gode kundeoplevelse, og kunden er derfor i fokus hos os. Vi er effektive men samtidigt grundige. På den måde er du sikret et serviceeftersyn, som du kan stole på.

Udførsel efter dine behov og ønsker

Hos Global Auto har vi mange års erfaring inden for mekanikerbranchen. Denne erfaring giver os muligheden for at identificere, hvordan vi på bedste vis kan sikre dit køretøj på bedste vis. Vi stræber efter tilfredsstillende resultater, og vi er ikke tilfredse før du er tilfreds. Dette er din garanti for et serviceeftersyn i topklasse.

Vi er af den overbevisning at kvalitet ikke skal koste en formue. Vi sørger derfor altid for at finde optimale løsning, til en fornuftige pris. Der er gennemsigtighed i vores priser, og vi overholder altid det aftalte. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser på din regning.

Vores autoværksted i Glostrup er udstyret med topmoderne udstyr og store lifte. Dette gør os i stand til at udføre service på biler såvel som varevogne. I den forbindelse har vi stor erfaring med at servicere biler og varevogne fra lokalområdet – Glostrup, Albertslund, Ballerup og resten af Vestegnen.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Tag fat om problemet allerede i dag, og kontakt dit lokale autoværksted. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og udfører opgaver store som små.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag, så vi kan starte dialogen omkring dine behov og ønsker. Vi kan kontaktes på telefon: 43 43 02 02 eller for salg/leasing af biler på salg@globalvarebiler.dk og for værksted Info@globalauto.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen.

  • En del af AutoPartner

  • Du kan stole på os

  • Vi er effektive

Medarbejderne Global Auto  / Global Varevarebiler