Salg af varevogne

Salg af varevogne

Brugte kvalitets varevogne til gode priser

Hos Global Auto tilbyder vi dig varevogne i høj kvalitet. Vi køber og sætter brugte varevognene i stand, så de skinner og kører som nye. Herefter får du muligheden for at købe dem til meget konkurrencedygtige priser. På den måde får du en holdbar varevogn, hvor alle fejl og mangler er udbedret til en god pris.

Vi er professionelle og erfarne mekanikere, så du kan trygt stole på, at varevognen har fået den kærligste hånd, inden vi overdrager nøglerne til dig.

Brugte kvalitets varevogne til gode priser

Find din nye varevogn hos os. Udforsk vores store udvalg af varevogne, og find en som der passer til dine behov og drømme. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler. Vi kan kontaktes på telefon: 43 43 02 02 eller på email: salg@globalvarebiler.dk.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Tag fat om problemet allerede i dag, og kontakt dit lokale autoværksted. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og udfører opgaver store som små.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag, så vi kan starte dialogen omkring dine behov og ønsker. Vi kan kontaktes på telefon: 43 43 02 02 eller for salg/leasing af biler på salg@globalvarebiler.dk og for værksted Info@globalauto.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen.

  • En del af AutoPartner

  • Du kan stole på os

  • Vi er effektive

Medarbejderne Global Auto  / Global Varevarebiler